Radu Stefan Banica
Radu Stefan Banica se transforma in cantareata Delia la emisiunea Te cunosc de undeva!
aprilie 2, 2021
moartea lui Nelu Ploiesteanu
Reactiile vedetelor la moartea lui Nelu Ploiesteanu!
aprilie 2, 2021

A murit Nelu Ploiesteanu ! Anuntul a fost facut de Mara Banica si de Florin Vasilica

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

A murit Nelu Ploiesteanu a pierdut lupta cu virusul ucigaș în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1. Anunțul a fost făcut de Mara Bănică și de Florin Vasilică pe pagina de Facebook. Artistul se afla internat la secția ATI a Spitalului de Urgență Floreasca.

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Cântărețul a fost diagnosticat cu covid 19 și se afla în spital din data de 18 martie. Anunțul a fost dat de Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică. ”Nea Nelu Ploieșteanu a încetat din viață... Drum lin către stele, maestre! Dumnezeu să te aibă în paza Sa!”, a scris Florin pe contul său de Facebook.

Nelu Ploieșteanu a ajuns la spital pe data de 11 martie, fiind infectat cu SARS-CoV-2, dar artistul a refuzat să se interneze, și a plecat din spital pe semnătură. Pe 18 martie, a ajuns în stare gravă la spital. El a fost dus direct la Terapie Intensivă și intubat, apoi a fost transferat la ATI. Și Mara Bănică a scris pe Facebook despre moartea artistului. Jurnalista a dezvăluit că artistul de muzică lăutărească s-a stins la scurt timp după miezul nopții.

Mara Bănică a fost anunțată de fata lui ca a murit Nelu Ploiesteanu

"Speram să nu primesc niciodată vestea asta... Drum bun, nea Nelu! Să te ierte bunul Dumnezeu și să-ți Odihnească sufletul în Rai!", a scris Mara Bănică pe Facebook. Tot ea a scris în urmă cu o săptămână, despre decesul unei alte cântărețe de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, și ea răpusă de covid 19. Aceasta a aflat vestea sumbră, de la una din fetele lui Nelu Ploieșteanu. „Mi-a fost şi groază când mi-a sunat telefonul. Nu ştiu de ce mi se întâmplă mie în ultima vreme. M-a sunat fiica lui cu care am vorbit în fiecare zi, şi, în momentul în care te sună în crucea nopţii, mi-a şi spus: ”Ştii de ce te sun la ora asta, nu?” Şi nici nu a mai fost necesar să îmi spună. Am înţeles că puţin după miezul nopţii s-a stins, Problema este că ieri, doamna Elena, soţia lui Nea Nelu, a primit un telefon de la DSP în care a fost anunţată că pot ieşi din carantină. Şi dumneaei, şi Nea Nelu. Deci, legal, nu mai există pericolul răspândirii virusului şi nici nu cred că îl mai avea în organism”, a declarat Mara Bănică la postul Antena 3.