A murit Nelu Ploiesteanu
A murit Nelu Ploiesteanu ! Anuntul a fost facut de Mara Banica si de Florin Vasilica
aprilie 2, 2021

Radu Stefan Banica se transforma in cantareata Delia la emisiunea Te cunosc de undeva!

De Constantinescu Ana Maria, Luni, 08 martie 2021, 15:14. Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 16:19

Radu Stefan Banica, fiul lui Stefan Banica se transforma in Delia. Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o gală dedicată muzicii de dragoste. Artişti unul şi unul vor urca pe scena transforming show-ului în cea de-a noua ediţie Te cunosc de undeva. Editia va fi deschisă de omul care a transformat o gară mică într-un hit mare – Gabriel Dorobanţu.

Printre norocoşii cărora Ruleta le-a adus un rol de travesti se numără şi mezinul Radu Ştefan Bănică. O va impersona pe Delia şi va pune în scenă videoclipul nu tocmai cuminte al piesei 1234 . A Declarat ca:„ De abia aştept să îl văd pe tata când o să mă vadă transformat în Delia. In gala asta, cântând „1, 2, 3, 4, ușor iubitu’ meu că se rupe patu’” . La repetiţii, a completat„ Dacă a murit la Lady Gaga, care a fost cât de cât ok, să vezi ce face la Delia!". Aceasta a fost şi temerea profesorului de actorie. Cristi Iacob, care pe lângă sfaturile legate de personaj, i-a mai spus concurentului: „Cred că cel mai şocat va fi tatăl tău!”.

Radu Stefan Banica se transforma in cantareata Delia

Cum se va descurca Radu Ştefan Bănică, care va fi cea mai bună transformare a serii, dar şi ce le va rezerva. Ruleta pentru următoarea săptămână. Telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, de la ora 20:00, într-o nouă ediție a show-ului Te cunosc de undeva!. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.