Anna Lesko iti recomanda
Anna Lesko iti recomanda o salata de post cu peste, care face furori pe internet!
aprilie 3, 2021
Eurovision 2021
Eurovision 2021 : Roxen, de doua milioane de ori „Amnesia”!
aprilie 5, 2021

Andreea Marin invitata lui Fuego în prima editie a emisiunii ”Drag de România mea” de la TVR!

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Andreea Marin invitatalui Fuego în prima editie a emisiunii ”Drag de România mea” Primăvara aduce noutăți în programele TVR 2. Astfel, Paul Surugiu-Fuego și echipa sa propun exclusivități și duminici de poveste în cadrul celui de-al șaselea sezon. Emisiunea “DRAG DE ROMÂNIA MEA” promovează valorile autentice, eroii și artiștii României, merge mai departe și va debuta duminica

Sezonul cu numărul șase va fi unul mai relaxat, mai fresh, cu personalități diverse, contrastante, din multe domenii de activitate, cu artiști iubiți, colaborări inedite, dar și cu folclor de calitate, autentic.

Veți descoperi o nouă componență a baletului emisiunii, costume noi, create de coregraful Florin Maris. Rubrici noi și jocuri interesante pentru invitați, îmbinând, ca de fiecare dată, substanța cu divertismentul. Decența va fi, ca întotdeauna, elementul de bază și veți afla lucruri interesante, multe cântece pe care le iubiți.


Andreea Marin invitata in SEZONUL AL  ȘASELEA “DRAG DE ROMÂNIA MEA!“, DIN 4 APRILIE, LA TVR 2

Una dintre noutățile sezonului este faptul că publicul telespectator va fi aproape de Fuego, la câțiva pași. Nu fizic, ci online, virtual. Pe ecranul led din platoul emisiunii peste 100 de admiratori fideli vor participa la fiecare ediție. Spectatorii on line vor trăi cu sufletul fiecare moment. Fuego ne-a pregătit mai multe premiere muzicale pentru primăvară, oameni de la care să luăm exemplu. Artiști talentați, pe care trebuie să-i cunoaștem și să-i apreciem, chiar dacă nu se bucură poate de o popularitate covârșitoare.

Printre alte exclusivități ale sezonului, echipa anunță o ediție specială pentru ziua de Paște. Zi in în care va fi celebrata o mare artistă a românilor, iubită de toate generațiile și adulată . Totodată, veți vedea duete inedite între Fuego și artiști pe val, precum și familii de poveste. Vor fi ediții cu artiști autentici de folclor, dar și omagieri emoționante. Fuego a pregătit o gala cu cei mai iubiți artiști din Basarabia, pe care-I cunosc și-i iubesc toți românii.

Andreea Marin invitata lui Fuego.

Emisiunea cu drag de această țară a debutat la TVR 2 în toamna anului 2018  și a ajuns rapid în sufletele celor care iubesc calitatea, făcând audiențe foarte bune. Până în prezent a premiat peste 200 de personalități, a avut numeroase exclusivități, a câștigat mai multe premii, iar în 2020 a fost nominalizată la Premiile TV MANIA pentru “Cea mai bună emisiune de divertisment din România”! Iată ce mărturisește Fuego despre noul sezon:

“Cred că suntem o alternativă bună la tot ce se vede pe la televizor! Ne facem treaba cu profesionalism, cu decență și încercăm să aducem și informație, dar și bucurie, umor, muzică frumoasă, cântată exclusiv în limba română! Mi-am dorit din suflet ca proiectul acesta să prindă rădăcini și iată-ne ajunși la sezonul cu numărul șase, care le întrece pe celelalte, pentru că e relaxat, e cu oameni frumoși și speciali și momente pe care să le puneți aproape de sufletul vostru!

Andreea Marin invitata si Fuego a pregătit surprize pentru telespectatori

Nu suntem comerciali neapărat, suntem clasici și ne place să oferim un divertisment împachetat în simplitate și calitate. În emisiunea mea voi promova mereu oamenii valoroși și-i voi arăta pe cei care muncesc, care depun efort, care pun accentele corect în muzica lor, care îmbină performanțele cu profesionalismul și care au ceva de zis, fie că sunt în culmea carierei, fie că sunt la început de drum. Și credeți-mă, sezonul acesta veți avea mai multe surprize interesante, celebrări, pe care-i păcat să le pierdeți! Dar n-are rost să fac reclamă fără să vedeți! Eu zic să vă uitați, pentru a avea duminici perfecte, de la ora 15.00, la TVR 2, locul în care aveți mereu programe de calitate!”, spune Paul Surugiu-Fuego.

DIVELE MICULUI ECRAN SURPRINSE DE FUEGO ÎN PRIMA GALĂ A SEZONULUI

Andreea Marin invitata Și pentru ca debutul să fie în forță, prima ediție se anunță a fi una plină de … surprize. Paul Surugiu propune un dialog emoționant cu celebra Zână a Surprizelor, simbolul audiențelor din România, Andreea Marin. Ea va povesti despre televiziune, despre mama sa, despre răutățile celor din jur,i despre cum o afectează părerile greșite ale oamenilor, dar și despre “Surprize, surprize”.

Fuego îi face surprize Andreei Marin

Mai mult, Fuego a uneltit și o va surprinde pe Andreea, aducând alături de ea un coleg drag, celebrul actor Gabriel Coveșanu, alias COVE. Cei doi își vor aduce aminte de momentele de cândva și-l vor acapara pe Fuego în totalitate cu energia lor.

Tot în prima ediție le veți putea asculta pe frumoasele și talentatele Alexandra Ungureanu și Alexandra Crăescu, două voci speciale, care fac performanță și care reușesc să se mențină în preferințele publicului. De asemenea, Paul Surugiu ne propune și două talente formidabile din tânăra generație a folclorului românesc – CODRUȚA RODEAN și BOGDAN CIORANU. Cei doi vor răspunde provocărilor lui Fuego și ne vor purta în lumea folclorului autentic!

Exclusivitatea ediție este prezența Mihaelei Tatu, pe care n-ați văzut-o de mult la televizor, care ne va spune ce face în prezent, ne va spune cum a trecut peste greutăți, dar și cum poți fi fericit. În premieră, aceasta va cânta alături de bunul ei prieten, Cristian Faur, dar și în duet cu Paul Surugiu-Fuego, care are și o premieră muzicală în prima emisiune a sezonului! Nu ratați!