Gabi Lunca a murit
Gabi Lunca a murit de în aceeasi zi cu Nelu Ploiesteanu!
aprilie 3, 2021
Andreea Marin invitata
Andreea Marin invitata lui Fuego în prima editie a emisiunii ”Drag de România mea” de la TVR!
aprilie 3, 2021

Anna Lesko iti recomanda o salata de post cu peste

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Anna Lesko iti recomanda artista este o gospodină adevărată. Este harnică și face minuni în bucătărie. Solista își răsfață băiețelul, pe Adam, care a împlinit 7 ani, cu preparate delicioase făcute de mâna ei. În prezența lui Adam a realizat o salată de pește de post, împărtășind secretele rețetei cu fanii ei.

Anna Lesko, în vârstă de 42 ani, a intrat în bucătărie pentru a prepara o salată rusească, numită shuba. De această dată, la prepararea acestei rețete a asistat și fiul ei, Adam, care a împlinit luni, vârsta de 7 ani.

Pentru a urma pas cu pas, rețeta de salată Shuba a cântăreței, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 6 felii de pește marinat, de preferat hering, 4 bucăți de sfeclă roșie, 6 bucăți de cartofi, 6 bucăți de morcovi, 4 bucăți de mere, 3 legături de ceapă verde, 1 legătură de pătrunjel verde și de 1 legătură de mărar. Anna Lesko ne explică care ete secretul acestui preparat: secretul acestei salate este că trebuie făcută în straturi”.

”Mai întâi se pune peștele pe farfurie, apoi cartoful, apoi legumele fierte, un strat de morcovi, unul de sfeclă roșie, ambele date pe răzătoare, apoi ceapă, pește, cartofi și iar sfeclă, morcovi, ceapă și iar sfeclă. La final, deasupra se pune maioneză ornată cu ceapă verde”, explică Anna. Fiul cântăreței a ajutat-o degustând de fiecare dată și spunându-i Annei ce mai trebuie pus la salată. ”Adam mă ajută și degustă, pentru că el știe ce gust trebuie să aibă salata shuba. E preferata lui și îmi spune ce trebuie să mai pun”, punctează solista.

Anna Lesko iti recomanda cum se faci maioneza de post

Pentru realizarea unei maioneze de post, solista ne spune că avem nevoie de 200 ml lapte soia, 400 ml ulei, 1 lingură de muștar, 1 lingură de zeamă de lămâie și 1 linguriță de zahăr. Toate se pun într-un blender și se amestecă până ce se omogenizează.