Gheorghe Zamfir
Gheorghe Zamfir si Cornel Constantiniu, născuti în aceeasi zi! Celebrul naist a împlinit 80 de ani, iar interpretul 76 ani
aprilie 6, 2021
simona halep
Simona Halep deschide la mare un bloc cu apartamente de lux pentru închiriat
aprilie 6, 2021

Adelina Pestritu a primit un tablou din cristale swarovschi

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Adelina Pestritu a primit un tablou din cristale swarovschi. Iar apoi a povestit pe internet povestea tabloului primit de la o fană. Tabloul, realizat din cristale swarovschi este foarte reușit și a surprins-o plăcut.

Adelina Pestrițu, în vârstă de 34 ani a primit în dar un tablou inedit. Tabloul o reprezintă pe vedetă și a fost realizat din cristale swarovschi de o fană.

"Zilele trecute mi-a scris pe Instagram o fată foarte frumoasă din Moldova (știți cât iubesc oamenii din Moldova?). Ușor timidă, mi-a spus că are un cadou pentru mine la care lucrează încă din Februarie, 8-10h/zi.

Mi-a captat atenția din prima clipă și m-a făcut să mă simt măgulita. Nu credeam că există cineva în lumea asta, care și-a rezervat atât de mult timp din viață doar pentru mine. M-a rugat să accept acest tablou, care a fost decorat chiar de ea și pentru care a depus atât de mult efort.

Adelina Pestritu a primit un tablou superb

Astăzi, a ajuns în București, livrat chiar de artistă și am fost impresionata de implicarea, talentul și dedicarea ei. Tabloul este superb si cu siguranta voi gasi un loc potrivit pentru el în casă ", a scris Adelina. Ea i-a mulțumit fetei.

“Energia ta bună a ajuns în casa mea. Și chiar dacă viața nu-mi va aduce mereu strălucirea din tablou, în casa mea voi străluci mereu, datorită ție", a scris bruneta pe rețelele sociale.