iubita lui Dani Otil
Iubita lui Dani Otil , Ce pofte are de când este însarcinata!
aprilie 6, 2021
Adelina Pestritu a primit un tablou din cristale swarovschi
aprilie 6, 2021

Gheorghe Zamfir si Cornel Constantiniu, născuti în aceeasi zi! Celebrul naist a împlinit 80 de ani, iar interpretul 76 ani

De aaaaaaaa, Luni, 08 martie 2021, 15:14. Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 16:19

Gheorghe Zamfir a împlinit azi, 6 aprilie, o cifră rotundă, 80 de ani. Tot astăzi este născut și interpretul Cornel Constantiniu, care a împlinit vârsta de 76 de ani. Amândoi au avut cariere frumoase, în muzică, dar și o viață încărcată de evenimente frumoase dar și presărată cu momente grele.

Naistul Gheorghe Zamfir a împlinit vârsta de 80 de ani. A colindat lumea în lung și în lat, devenind cel mai important artist la nai din toate timpurile. Zamfir are o carieră absolut fabuloasă, de peste 55 de ani, care înseamnă peste 300 de lucrări compuse, trecând prin toate stilurile – folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental și simfonic şi un repertoriu interpretativ care acoperă perioadele barocă, clasică şi contemporană, conform radioromaniacultural.ro.

Cariera omului de muzică, care are la activ peste 190 de albume înregistrate și peste 120 de milioane de albume vândute, a fost răsplătită cu nu mai puţin de 120 de discuri de aur și platină, fiind până în prezent singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în SUA.

Este în mod cert, unul dintre artiştii care prin creativitate, o muncă imensă şi un talent nemărginit, au adus o contribuţie importantă la dezvoltarea muzicii universale. Omul Gheorghe Zamfir a avut, însă, o viaţă presărată cu multe necazuri, dar şi cu aventuri şi iubiri pasionale, care au făcut deliciul tabloidelor.

Gheorghe Zamfir O vârstă rotundă, 80, doar o cifră!

”O vârstă rotundă, 80, doar o cifră! Unii ar spune că e mult, poate, dar dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă! Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și slavă Lui am reușit, cu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea!

Sper să mi se mai îngăduie să vă împărtășesc din toate darurile și harurile mele și pentru asta doar să mă iubiți! Eu vă iubesc imens! Vă mulțumesc pentru bucuria de a-mi fi alături, de o viață!”, a scris celebrul naist pe contul de Facebook.

Și-a pierdut averea în Franța, din cauza unor probleme financiare și totodată a unor datorii la fisc, a divorțat de franțuzoaica Marie Noelle. Au fost căsătoriți timp de 16 ani. De ceva timp și-a refăcut viața cu o cântăreață de muzică populară, Nicoleta Beca. Diferența de vârstă dintre ei este de aproape 45 de ani. Locuiesc în comuna Cobia, la 10 km de Găiești.

Cornel Constantiniu și-a serbat ziua de naștere

Cornel Constantiniu a împlinit tot azi, 6 aprilie, vârsta de 76 de ani. A avut o carieră de succes și o viață plină de peripeții. A efectuat turnee în țările comuniste din întreaga lume, inclusiv în Cuba, unde a cântat pe aceeași scenă pe care a evoluat Frank Sinatra.

De aproape 30 de ani suferă de parkinson

Medicii i-au implantat în piept un neurostimulator, încă se află internat în spital. Este a treia operaţie efectuată de medicii de la Spitalul Universitar, în decurs de mai mulţi ani. Prima a fost în 2013, a doua în 2016 şi a treia în 2019.

Problemele de sănătate ale lui Cornel au început în 1993, când a fost diagnosticat cu această maladie. Pe creier s-a operat prima dată în Africa de Sud, la Cape Town, în 1999, apoi la Viena, în 2004, când a suferit două intervenţii chirurgicale într-o săptămână.

Atunci a fost operat de marele profesor Francois Alesch. A fost o intervenţie complexă pe creier, care a durat 11 ore, apoi implantarea acestui neurostimulator. La Viena a mai fost operat în 2009. Are un regret, că nu se mai poate serba împreună cu fratele lui geamăn, Mircea. El s-a stins din viaţă în 2009. Mereu glumeau pe seama vârstei lor, pe care o adunau… Are doi băieți, Alexandru și Mihăiță, care I-au dăruit cinci nepoți superbi.