Reteta de post
Reteta de post de la Laura Cosoi: salata calda de linte!
aprilie 6, 2021
Gheorghe Zamfir
Gheorghe Zamfir si Cornel Constantiniu, născuti în aceeasi zi! Celebrul naist a împlinit 80 de ani, iar interpretul 76 ani
aprilie 6, 2021

Iubita lui Dani Otil , Ce pofte are de când este însarcinata!

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

iubita lui Dani Otil , Gabriela Prisăcariu, este însărcinată pentru prima dată. Ii va aduce pe lume, matinalului de la Antena 1, un bebeluș, peste trei luni cinci luni de zile. Blonda le-a dezvăluit fanilor pe internet, ce pofte de gravidă are!

Gabriela Prisăcariu, logodnica prezentatorului de la ”Neatza”, Dani Oțil, este însărcinată în patru luni. Ea își ține prietenii virtuali la curent, cu modul în care sunt lucrurile legate de bebeluș și de sarcină. A dezvăluit că bebelușul pe care-l poartă în pântece nu îi cere mâncăruri sofisticate, cum ar fi caviarul. Și-a fotografiat masa de prânz, Gabriela arătând că a avut poftă de o salată de roșii și castraveți cu ceapă.

În imagine se observă cum blonda pune pâine în zeama lăsate de salata de roșii cu castraveți. Semn că bebelușul la asta a poftit. „Bine că nu îmi cere caviar...”, a scris Gabriela Prisăcariu la InstaStory. De când este însărcinată, iubita vedetei nu mai are voie să facă sport. Blonda spune că s-a îngrășat 2 kg și că are mare poftă de mâncare.

Iubita lui Dani Otil , Gabriela s-a îngrășat două kilograme în patru luni

Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișscare . Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

Pe lângă detaliile legate de sarcina ei, logodnica lui Dani Oțil a avut și un mesaj pentru „curioși”. „Mă bucur că am terminat cu mesajele acelea „bă, voi când faceți un copil”. De ce vă băgați cu bocancii în viețile oamenilor, poate unele cupluri nici nu pot face copii. De ce trebuie să faceți astfel de mesaje? Am terminat cu mesajele astea, acum aștept să înceapă alt tip de mesaje. Gen „când vă căsătoriți și când faceți un nou copil”,a mai punctat Gabriela, iubita lui Dani Oțil.

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1, Dani Oțil a purtat o discuție despre parenting cu Ruxandra Luca, mai exact despre sânii femeilor în alăptare. Desigur că nu s-a putut abține din a nu comenta subiectul și a ținut să sublinieze că ”nu se simte pregătit” pentru două lucruri: ”pompa de sân” și ”pompa de muc”.