monica anghel
Monica Anghel, în lacrimi la emisiunea lui Teo Trandafir!
aprilie 7, 2021
inmormantare nelu ploiesteanu
Inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu a fost cu muzica sa pe fundal
aprilie 7, 2021

Gabi Lunca a fost condusa pe ultimul drum! Artista a fost inmormantata langa sotul ei, Ion Onoriu

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Gabi Lunca a fost îngropată lângă soțul ei, Ion Onoriu, alături de care s-a reîntâlnit în cer, după 23 de ani. Din cauza pandemiei, ceremonia a avut loc într-un cadru restrâns, iar familia a trebuit să respecte protocolul Mașina cu trupul neînsuflețit al regretatei artistei Gabi Luncă a poposit înainte de înmormântare și la casa ei.

Gabi Luncă a fost înmormântată luni, în Cimitirul Dămăroaia. Ceremonia a avut loc într-uncadru restrâns, conform protocolului . Sicriul cu trupul artistei a ajuns și în fața casei, pentru ultima oară.

Melodii de jale la căpătaiul artistei Gabi Lunca

Artiștii de muzică lăutărească cântă deja melodii de jale la căpătâiul artistei. Familia și prietenii apropiați au fost dărâmați de durere și au condus-o pe artistă pe ultimul drum.

Familia artistei Gabi Luncă a oprit în drum spre cimitir, în dreptul Televiziunii Române, instituția care a făcut-o celebră înainte de 89. Acolo, familia a depus o coroană cu flori.

Băiatul lui Gabi Luncă a refuzat să vină la înmormântarea mamei sale

Emanuel Onoriu a refuzat să vină la înmormântarea mamei sale. Bărbatul a fost contactat de jurnaliștii de la Impact, însă nu a vrut să dea detalii despre acest subiect, dar a recunoscut că nu va veni la înmormântare.

Unii pastori au anunţat că acesta s-ar fi îmbolnăvit , alţii spuneau că fiul lui Gabi Luncă e prea sensibil. Că nu vrea să cedeze nervos', preferând să rămână acasă şi să urmărească ceremonialul de rămas bun prin Internet.

Fetele au îndeplinit ultima dorință a mamei lor. Au deshumat trupul tatălui lor din Cimitirul Străulești și l-au înmormântat alături de regretata artistă în Cimitirul din Dămăroaia.

Gabi Luncă a murit după ce s-a infectat

Gabi Luncă se afla internată la Terapie Intensivă de aproximativ trei săptămâni, starea ei fiind una destul de incertă, încă de la început, probabil din cauza vârstei și din cauza problemelor de sănătate.