Gabi Lunca a murit
Gabi Lunca a fost condusa pe ultimul drum! Artista a fost inmormantata langa sotul ei, Ion Onoriu
aprilie 7, 2021
Misha
Misha, rasfat la medicul estetician
aprilie 8, 2021

Inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu a fost cu muzica sa pe fundal

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu Ion Dumitrache, cunoscut sub numele de scenă drept Nelu Ploieșteanu (70 de ani) a fost condus miercuri (7 aprilie) pe ultimul drum după protocol Covid! Trupul maestrului a fost depus în sicriul sigilat, iar la înmomântarea de la Cimitirul Străulești au avut voie să participe doar 16 persoane. Familia cântărețului consideră că înmormântarea a fost o batjocură la adresa acestuia.

Cinci zile au trecut de când Nelu Ploieșteanu (70 de ani) , pe numele real Ion Dumitrache a fost înmormântat la o zi după Gabi Luncă.

Cântărețul s-a stins din viață la Spitalul Floreasca, după trei săptămâni de luptă cu virsul nemilos Sars-Cov-2, care i-a distrus toate organele din corp. Familia a refuzat să ridice trupul neînsuflețit al artistului de la IML până astăzi, după ce marți dimineață au venit rezultatele necropsiei pe care o solicitaseră printr-o cerere la Parchet.

Miercuri dimineață, 7 aprilie, fiicele lui Nelu Ploieșteanu au mers la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al tatălui lor. Sicriul sigilat în care se afla trupul neînsuflețit al artistului, dezbrăcat și băgat într-un sac, a fost depus în mașina mortuară. Un tabloul cu chipul lui Nelu Ploieșteanu și o coroană au fost puse pe mașina care l-a condus pe ultimul drum.

Inmormantarea lui Nelu Ploiesteanu

Fetele cântărețului nu s-au dezlipit nicio secundă de sicriul tatălui lor. Disperate, îngenuncheate de pierderea suferită, fetele au început să plângă în hohote și să urle de durere. Mașina mortuară a făcut o oprire timp de 30 de minute în fața casei unde a locuit Nelu Ploieșteanu.

Acolo, un preot a făcut o slujbă de pomenire, după care convoiul mortuar s-a îndreptat spre Cimitrul Străulești. Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat lângă fiul său, Mihăiță, care a murit în 2018, la 32 de ani. Cavoul în care își odihnește somnul de veci Ploieșteanu și fiul său este foarte aproape de cavoul Ilenei Ciuculete.

Soția lui Nelu Ploieșteanu: "De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus după băiatul nostru"

”De ce ai plecat, mă? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc. Vă iubesc și așteptați-mă că vin. Nu v-am lăsat singuri și nu te voi lăsa nici pe tine, nici pe băiat. Te iubesc! Nu vă las. O să vin cât de curând după voi. Nu vă las, nu vă las, nu vă las, că nu v-am lăsat niciodată! Nu te las, mă! Ai plecat la spital și spuneai: ”Ce fac eu fără tine”? Nu pleca!”, a urlat cu disperare soția artistului.

La ceremonia de la cimitir, sicriul a fost cărat spre locul de veci de aceiași bărbați îmbrăcați în combinezoane. Artistului i-a fost întins covor roșu și i-a fost pusă muzica sa pe fundal. Nu au participat decît 16 persoane, singurul artist prezent fiind Nicu Gigantu, care este cumătrul lui Nelu Ploieșteanu.