Misha
Misha, rasfat la medicul estetician
aprilie 8, 2021
Marian si Lorraine
Marian si Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes!
aprilie 8, 2021

Andreea Marin a optat pentru o schimbare de look

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Andreea Marin și-a făcut o nouă schimbare de look. După ce a trecut pragul unui salon de înfrumusețare, Andreea Marin s-a fotografiat tot cu părul scurt, dar cu o altă culoare, mult mai îndrăzneață și mai deschisă. Fosta zână a surprizelor a renunțat la roșcat și a optat pentru câteva șuvițe blonde care îi scot în evidență, chipul luminos.

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, are aceeași tunsoare și aceeași culoare a părului, de ani de zile. Însă anul 2021 pare anul schimbărilor în ceea ce o privește pe divă. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Dar a preferat să afișeze o imagine simplă. Odată cu venirea primăverii dorința ei de a încerca ceva nou s-a accentuat.

La începutul carierei în televiziune, Andreea avea părul lung. La vederea noii imagini, fanii vedetei au reacționat imediat pe rețelele de socializare. Ei au felicitat-o pentru look-ul îndrăzneț pe care-l are acum. Din comentariile celor de pe internet reiese faptul că arămiul deschis ales de Andreea Marin este mult mai potrivit pentru aspectul ei decât orice altă culoare.

Nici nu te-am mai recunoscut”, ”Foarte frumoasă”, ”Ce mișto ești”, ”Ești o zână”, ”Ești minunată”, ”Îți vine foarte bine”. Sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care Andreea Marin la primit la fotografia în care etalează un nou look.