Marian si Lorraine
Marian si Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes!
aprilie 8, 2021
Radu Almasan Bosquito
Radu Almasan Bosquito , aparitie rara la tv, la Te cunosc de undeva!
aprilie 9, 2021

David Dobrincu si Cezar Ouatu au lansat un cover la piesa Perfect Symphony

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

David Dobrincu si Cezar Ouatu au lansat zilele trecute, la emisiunea "Vorbește lumea" de la Pro TV, un cover special. Acesta e intitulat „Perfect Symphony”, interpretat în formulă inițială de Ed Sheeran și Andrea Bocelli. Piesa respectivă este însoțită și de un videoclip nou. Iar cei doi vor să dea lovitura pe piața muzicală cu acesta. Artiștii se află la prima lor colaborare de acest gen și speră să nu fie ultima lor apariție împreună.

David Dobrincu, în vârstă de 10 ani, și contratenorul Cezar Ouatu, în vârstă de 41 ani, au lansat, zilele trecute, la emisiunea "Vorbește lumea" de la Pro TV, un cover special . Acesta este intitulat „Perfect Symphony”, interpretat în formulă inițială de Ed Sheeran și Andrea Bocelli. Piesa respectivă este însoțită și de un videoclip nou. Iar cei doi vor să dea lovitura pe piața muzicală cu acesta. Artiștii se află la prima lor colaborare.

Când s-a filmat piesa interpretată de David Dobrincu si Cezar Ouatu

Piesa, în varianta românească, a fost produsă de Alin Radu. Videoclipul acestei piesei s-a filmat chiar de ziua de naștere a micuțului David. El a împlinit recent 10 ani, la Nor Sky unde au lucrat timp de 3 ore împreună. Totul a decurs natural, iar între cei doi artiști a fost o chimie extraordinară.

În clipul lansat apare si o fetiță

Vă mai spunem că în videoclip apare și o invitată specială de 11 ani, Alessia Maria Stoica, o fetiță foarte frumoasă. Ea e model și este foarte talentată la canto. Cezar Ouatu a publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care își anunța fanii de această nouă colaborare.

"Am avut premieră clipului piesei “Perfect Symphony” într-o versiune, interpretare unică și nouă alături de carismaticul, talentatul și expresivul David Alexandru Dobrincu! S-a lansat și clipul oficial pe canalul meu de youtube.