David Dobrincu si Cezar Ouatu
David Dobrincu si Cezar Ouatu au lansat un cover la piesa Perfect Symphony
aprilie 8, 2021
Un fost campion MMA
Un fost campion MMA si un preot vin sa gateasca la Chefi la Cutite
aprilie 11, 2021

Radu Almasan Bosquito , aparitie rara la tv, la Te cunosc de undeva!

De constantin ana maria, Luni, 08 martie 2021, 15:14. Ultimul update Luni, 08 martie 2021, 16:19

Radu Almasan Bosquito vine la maratonul transformărilor care continuă, în această sâmbătă. De la ora 20:00, la Antena 1, cu o petrecere latino în toată regula. Cei 11 concurenţi ai transforming show-ului vor simţi pe propria lor piele că într-o gală latino cerul este limita. Invitatul special al ediţiei, Radu Almăşan, va deschide gala cu un super recital marca Bosquito.

Radu Almasan Bosquito va avea o aparitie rara la tv, la emisiunea Te cunosc de undeva. Maratonul transformărilor continuă, în această sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o petrecere latino în toată regula. Cei 11 concurenţi ai transforming show-ului vor simţi pe propria lor piele că cerul este limita. Invitatul special al ediţiei, Radu Almăşan, va deschide gala cu un super recital marca Bosquito. Ii va da ceva bătăi de cap Emiliei, căreia Ruleta i l-a oferit întocmai pe el ca personaj în gala.

Radu Almasan Bosquito vine la Te cunosc de undeva

„Când a apărut Emilia am avut un şoc!”, a povestit amuzat Radu Almăşan, pe care echipa Te cunosc de undeva! l-a invitat, alături de colegii de la Bosquito, să rămână pe canapea şi să urmărească primul moment al serii. Artistul a mai completat: „Am uitat cu desăvârşire că am purtat un sacou alb...o cravată roşie... Va trebui să am o discuţie cu stilistul meu de atunci, cel mai probabil maică-mea!”.

Cum se va descurca Emilia cu provocarea de zile mari pe care i-a pregătit-o Ruleta, dar şi ce dezvăluire va face Radu Almăşan despre porecla sa din adolescenţă. Telespectatorii vor putea afla urmărind, cea mai nouă ediţie a transforming show-ului de la Antena 1, sâmbătă, de la 20:00, la emisiunea Te cunosc de undeva. emisiunea este prezentata de cei doi amfitrioni ai serii, Aina Puscas si Cosmin Selesi, care vor veni numai cu surprize in casele dvs.