Florina Marcuta poarta minijup
Florina Marcuta poarta minijup la 50 de ani! Imagini cu fiul si cu ”nora ei”.
aprilie 12, 2021
Amna a pus la
Amna a pus la punct internautii care sustin ca solista nu are covid
aprilie 12, 2021

Smiley si Gina Pistol sunt si mai indragostiti la o luna de la nasterea fetitei lor, Josephina

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Smiley si Gina Pistol iubita lui, sunt niște părinți fericiți la o lună de zile de la nașterea fetiței lor, Josephina. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și s-au imortalizat în ipostaze tandre. Gina a găsit o inimioară în părul răvășit al iubitului ei. A susprins inimioara înt-o imagine și le-a arătat-o fanilor pe rețelele sociale.

Andrei Tiberiu Maria, în vârstă de 37 ani, pe numele de scenă de Smiley și iubita lui, Gina Pistol, care a împlinit 40 ani în decembrie, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Familia lor a devenit completă, după nașterea fetiței lor, Josephina pe data de 9 martie.

La o lună de zile de la venirea pe lume a micuței, cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre și au publicat o imagine pe o rețea de socializare. Gina Pistol a pus capul pe umărul iubitului ei. Amândoi zâmbesc și radiază de fericire, semn că relația lor este una minunată.

Smiley si Gina Pistol sunt si mai indragostiti la o luna de la nasterea fetitei lor, Josephina nascuta pe data de 9 martie, mai îndragostiti ca niciodata

Duminică, Gina a găsit în părul lui Smiley o inimioară din părul răvășit al artistului. Detaliul a făcut-o să zâmbească pe Gina. Ea se afla pe bancheta din spate a mașinii și a imortalizat momentul. Pentru fani!

Prezentatoarea de la emisiunea ”Chefi la cuțite” a declarat că sprijinul ei a fost întotdeauna Smiley și că nu a lăsat-o niciodată singură cu micuța lor. Gina Pistol a mai spus că primele două săptămâni după ce a născut au fost de-a dreptul groaznice.

”Nu vreau să par mama perfectă. Nu îmi dădeam seama ce mi se întâmplă (...) Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, spunea Gina Pistol pe Instagram.