nunta-ion-dolanescu-maria-ciobanu
Nunta lui Ion Dolanescu cu Maria Ciobanu!
aprilie 13, 2021
Loredana Groza despre drama din copilarie
Loredana Groza despre drama din copilarie
aprilie 13, 2021

Cristina Siscanu a adoptat un stil alimentar sanatos

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Cristina Siscanu a adoptat un stil alimentar sanatos. Soția lui Mădălin Ionescu a decis să le împărtășească fanilor câteva dintre secretele gastronomiei. Astfel, ea le-a dezvăluit cum să prepare o rețetă simplă de paste, doar cu avocado și roșii. Vedeta postului Antena Stars a ținut să le spună fanilor că, deși presupune și folosirea făinoaselor, acest preparat nu îngrașă!

Cristina Siscanu, în vârstă de 36 de ani, a adoptat un stil alimentar sănătos. Soția lui Mădălin Ionescu, în vârstă de 50 de ani, a decis să le împărtășească fanilor câteva dintre secretele gastronomiei. Astfel, ea le-a dezvăluit cum să prepare o rețetă simplă de paste, doar cu avocado și roșii. Vedeta postului Antena Stars a ținut să le precizeze internauților, că deși presupune și folosirea pastelor făinoase, acest preparat nu îngrașă!

Și-a surprins fanii ieri, încă de la primele ore ale zilei cu un preparat de senzație! Vedeta de la Antena Stars le-a mai dezvăluit fanilor care vor să-și mențină silueta, cum se pot bucura de gustul pastelor. Totul fără să se îngrașe, cu o rețetă extrem de gustoasă cu avocado și roșii.

Cristina Siscanu le-a dat fanilor o rețetă de paste cu avocado și roșii

Conform Cristinei Șișcanu, pentru pregătirea rețetei de paste recomandată de un nutriționist este nevoie de următoarele ingrediente: 80 de grame de paste, 1 avocado bine copt, 4 linguri de iaurt 2%, mirodenii, 6 roșii cherry, usturoi, verdețuri, sare și piper

Pastele recomandate de Cristina Siscanu care a adoptat un stil alimentar sanatos, nu ingrasa

Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să puneți avocado, usturoiul, cele 4 linguri de iaurt 2% grăsime alături de mirodeniile, verdeața și piperul într-un blender pentru a le amesteca. Apoi, tăiați roșiile și le trageți la tigaie cu puțin ulei. La final, după ce ați fiert pastele, adăugați sosul și roșiile peste ele și puteți pune și puțin busuioc.

Ne apucăm de gătit o rețetă care nu îngrașă, care e sănătoasă și foarte gustoasă. Ce să vedeți?! Paste! Da, da, pastele nu îngrașă, dacă știi cum să le gătești. Am tăiat roșiile în jumătăți și le vom trage la tigaie cu un pic de ulei din semințe de dovleac. Aici ne așteaptă sosul. Așteptăm să fiarbă pastele. Gata și pastele!”,a spus Cristina Șișcanu în timp ce gătea.