Cristina Siscanu a adoptat
Cristina Siscanu a adoptat un stil alimentar sanatos
aprilie 13, 2021
Adela Popescu vrea sa nasca natural
Adela Popescu vrea sa nasca natural
aprilie 14, 2021

Loredana Groza despre drama din copilarie

De Ana Maria Constantinescu, marti, 13, aprilie 2021, 15:14.

Loredana Groza despre drama ei din copilarie. Acum este o artista și o femeie implinita din toate punctele de vedere. Însa lucrurile nu au stat asa și cu anii in urma. Jurata de la X Factor a trecut prin momente grele in copilarie, despre care si-a facut curaj sa vorbeasca.

Loredana Groza, in varsta de 50 de ani, a vorbit despre drama ei din copilarie. Acum este o artista și o femeie implinita din toate punctele de vedere. Insa lucrurile nu au stat asa si cu ani in urma. Jurata de la X Factor a trecut prin momente grele in copilarie, despre care si-a facut curaj sa vorbeasca

Jurata de la X Factor a trecut prin clipe de nedescris din cauza comportamentului pe care îl aveau copiii la adresa fratelui său. El avea o problemă de vedere, astfel că poartă ochelari. Colegii râdeau mereu de el și făceau glume pe seama sa, acest lucru a afectat-o enorm pe Loredana Groza. Cântăreața și-a făcut curaj și a vorbit despre clipele grele prin care a trecut, dezvăluind detalii neștiute din viața ei.

Loredana Groza despre drama din copilarie - ”Nu suportam ca fratele meu sa fie umilit”

'Trauma care se creează este o traumă pe care o porți cu tine o viață întregă, copilul pătrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență. Am trăit și eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chi chio”. Si pe mine sora lui „chio chio”. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit. Si în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari. Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic. Copiii îl strigau și „aragaz cu patru ochi”. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificial'', a povestit Loredana Groza la Antena 3.

Jurata de la X Factor a suferit mult din cauza colegilor și a profesorilor

La puțin timp după ce începuse să apară la televizor și să fie cunoscută, profesorii încercau să o descurajeze pe Loredana Groza.

''O altă perioadă în care eram tratată incorect, și chiar de profesori, a fost după ce am început să cânt, să apar la televizor. Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea „hai Steluța, la tablă, hai să te vedem, că la televizor ești mare și tare”. Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul, asta își dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam și nu comentam, înghițeam, în sec, ștergeam o lacrimă în colțul ochiului'', a declarat Loredana Groza la Antena 3.