cum arata actorul
Cum arata actorul care a jucat rolul lui Iisus din Nazareth
aprilie 15, 2021
Lili Sandu a slabit 1
Lili Sandu a slabit alaptand si mancand sanatos
aprilie 21, 2021

Oana Roman si-a petrecut vacanta in Egipt

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

''Oana Roman si-a petrecut vacanta in Egipt. Vedeta a implinit pe 13 aprilie 45 de ani si, pentru că nu s-a putut bucura de o petrecere in pandemie, a decis sa isi faca cadou o vacanță. Oana Roman nu a plecat singură, ci însotită de fiica sa Isabella si de Vica Blochina.

Oana Roman si-a petrecut vacanta in Egipt. Vedeta a implinit pe 13 aprilie 45 de ani si, pentru că nu s-a putut bucura de o petrecere în pandemie, a decis sa isi faca drept cadou o vacanta departe de casa.

Primul lucru pe care l-a făcut în Egipt, imediat ce a auns acolo, a fost să pună mâna pe telefon și să împărtășească cu fanii primele impresii.

Isi tine fanii la curent cu tot ce face

''După o zi foarte lungă, cu trezit la 4 dimineața, în sfârșit ne-am liniștit într-un loc de vis. Vreau să vă arăt un pic ce este aici. Este absolut superb. Este ceva de vis, absolut sublim. M-am aranjat un pic și o să mergem la masă. Vreau să vă arăt cât de frumos se vede'', a spus Oana Roman pe Instagram.

Fiica lui Petre Roman își dorea ca alături de ea să vină și fostul ei soț, Marius Elisei, mai ales pentru fiica lor care și-a rugat tatăl personal să le însoțească. Cu toate acestea Marius Elisei a refuzat invitația.

Vedeta e convinsa ca Marius are o alta relatie

„Vreau să vă spun că astăzi am confirmat plecarea noastră în vacanţă, de ziua mea. Din păcate prietenii cu care trebuia să mergem nu mai pot veni din cauza unor probleme de sănătate şi o să merg doar eu cu Isa”, spunea Oana Roman în urmă cu câteva zile pe Instagram.

Crede ca fostul sot are o noua relatie - Oana Roman si-a petrecut vacanta in Egipt

Fiica lui Petre Roman povestea în emisiunea lui Dan Capatos, că fostul soț i-a refuzat invitația. Ea e convinsă că Marius are o nouă relaţie.

”Isa şi-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină şi el noi, în baza unei relaţii civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanţă. Iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună. Chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinţii ei şi pentru ea ar fi fost o bucurie. Dar nu putem să obligăm pe nimeni, aşa că vom pleca doar noi două”, spunea, de curând, Oana Roman.