Oana Roman si-a petrecut vacanta
Oana Roman si-a petrecut vacanta in Egipt
aprilie 15, 2021
florin piersic a fost mormant
Florin Piersic a fost de 46 de ori la Mormantul Sfant
aprilie 21, 2021

Lili Sandu a slabit alaptand si mancand sanatos

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Lili Sandu a slabit alaptand si mancand sanatos. Lili Sandu este de parere ca alaptatul a ajutat-o sa slabeasca enorm, după ce a născut. Pe de alta parte, vedeta spune ca a început sa mănânce sănătos. Și acest lucru a ajutat-o mult sa topeasca kilogramele acumulate după sarcina.

Lili Sandu este de parere ca alaptatul a ajutat-o sa slabeasca enorm, după ce a născut. Pe de alta parte, vedeta spune ca a început sa mănânce sănătos. Și acest lucru a ajutat-o mult sa topeasca kilogramele acumulate după sarcina.

Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani, a născut primul ei copil pe data de 10 august 2020. Un băiețel pe nume Thomas Jay. Pe care îl are cu logodnicul său, fotomodelul Silviu Țolu. La nici un an de zile de când l-a adus pe lume pe micuț, ea le spune fanilor ei cum a slăbit.

Lili Sandu a slabit alaptand si mancand sanatos

”Ideea stă în felul următor și nu vă mint cu absolut nimic. Sunt foarte convinsă că alăptatul m-a ajutat foarte mult să slăbesc atât de repede. Eu nu am avut timp să ajung la o sală și nici nu m-aș fi dus pentru că mi-e teamă acum cu virusul. Ce m-a ajutat pe mine este că am revenit la intermitet fastingul pe care-l aveam dinainte să rămân însărcinată”, a spus Lili Sandu pe Instagram.

”Asta înseamnă că micul meu dejun e undeva pe la 11:30, ultima masă e pe la 19:30-20:00 că mai ronțăi ceva. Cam de patru luni am început să țin acest intermitent fasting. Mă ajută foarte mult.

Dimineața mănânc fulgi de ovăz, cu semințe de in, lapte de migdale. La prânz mănânc fie o salată, fie un pește la cuptor. Seara tot la fel, ce mai gătește și mama... Ideea e că mănânc și nu sunt într-o dietă practic”, a continuat ea.