delia amna barza
Delia amana barza
aprilie 21, 2021
cristina cioran
Cristina Cioran a dezvaluit sexul copilului
aprilie 23, 2021

Drama lui Gabriel Dorobantu

De Ana Maria Constantinescu, Luni, 08 martie 2021, 15:14.

Drama lui Gabriel Dorobantu . Cantarețul, în vârstă de 67 ani, trecut prin momente cumplite în pandemie. A fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Iar după ce a reușit să învingă virusul, i-a murit mama.

Drama lui Gabriel Dorobantu . Cantaretul, în vârstă de 67 ani, trecut prin momente cumplite în pandemie. A fost la un pas de moarte din cauza noului coronavirus. Iar după ce a reușit să învingă virusul, i-a murit mama.

Gabriel Dorobantu a stat internat 12 zile în Spitalul din Băicoi și a reușit până la urmă să învingă virusul. Interpretul melodiei ”Hai vino iar în gara noastră mică” a avut o formă gravă de Covid. Saturația plămânilor săi a scăzut la 60 la sută, atunci când salvarea l-a dus la spital.

Artistul s-a temut pentru viața lui și a slăbit foarte mult. În aceeași perioadă, solistul a mai trăit o dramă. Mama lui, singurul său părinte rămas în viață, era pe patul de moarte și fără nici un sprijin. Din păcate însă, după externare, femeia care i-a dat viață lui Gabriel Dorobanțu s-a stins din viață.

Drama lui Gabriel Dorobantu - I-a murit mama

„Am avut Covid, am fost spitalizat, am fost într-o situație disperată, am fost la un pas de moarte. M-au ajutat asistentele și medicii să reînviu. Tratamentul a fost bun și m-am făcut bine. Dar, la 10 zile după externare, a murit mama. Au fost două mari cumpene, am crezut că nu voi mai putea cânta, din cauza problemelor mari respiratorii. Eu cred că sunt un om puternic. Ajunsesem la 65 de kilograme în timpul spitalizării.

Mă îngrozea că nu mai puteam să fac gimnastică, mă îngrozea că nu mai puteam să cânt, că obosesc dacă urc până în dormitor. M-a îngrozit că nu puteam să o îngrijesc pe mama când era muribundă. După ce mergeam să îi dau un pahar cu apă, trebuia să mă așez să mă odihnesc pe un fotoliu. Sunt experiențe teribile prin care treci prin viață pe care n-ai mai vrea să le ai. Nu că te face luptător, dar așa e viața, nu ai ce face. Depinde cum gândești, de liniștea ta interioră pe care trebuie să o ai”, a mărturisit artistul.