Saveta Bogdan
Talentul autentic al cantaretei de muzica populara Saveta Bogdan
martie 2, 2023
Varza a la cluj
Varza a la cluj specific zonei Ardealului
martie 3, 2023
Theo Rose

Theo Rose a arătat ecografia cu bebelușul ei: "E frumos băiatul meu"

De Ana Maria Constantinescu, joi, 02 ianuarie 2023, 19:40.

Theo Rose a făcut publică ecografia cu bebelușul ei. Theo Rose se află în luna a șasea de sarcină și a mers recent la un control medical pentru a afla cum se dezvoltă copilul ei cu Anghel Damian. Artista și regizorul serialului Clanul nu au nici măcar un an de când sunt împreună, dar vor deveni părinții unui băiețel, în doar câteva luni. Theo Rose a făcut o mare supriză fanilor și le-a ecografia.

Theo Rose a arătat ecografia cu bebelușul ei. Theo Rose urmează să devină mămică în vară și până atunci trece prin toate emoțiile specifice unei gravide. Cântăreața trebuie să meargă periodic la consult medical pentru a ști cum evoluează sarcina. Aceasta a avut parte de mai multe momente când s-a simțit rău, iar unele evenimente au fost anulate. Recent,  a împărtășit fanilor ecografia bebelușului în a șasea lună de sarcină. 

 A arătat fanilor ecografia cu bebelușul ei, în a șasea lună de sarcina! 

  Cântăreața și Anghel Damian vor fi părinții unui băiețel și așteaptă cu entuziasm venirea pe lume a micuțului.  Copilașul ei și al lui Anghel Damian se dezvoltă bine, iar Theo a glumit că are ochii verzi.

Theo Rose

Theo Rose a arătat ecografia cu bebelușul ei: „E frumos băiatul meu”

„Gata! Am fost și l-am văzut. Toate bune. Perfect se dezvoltă. E și frumos băiatul meu. Are ochii verzi.„, a declarat Theo Rose într-un clip postat pe InstaStory.
 
      Care va fi numele fiului celor doi
 
Artista a dezvăluit în cadrul matinalului de la PRO FM că numele copilului va fi Sasha Ioan. „Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok’, a afirmat Theo în timpul matinalului de la Pro FM. Întrebată dacă a aranjat camera copilului, artista a spus: „Nu am făcut nimic, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe el (n.r. pe bebeluș) să zică ce părere are’, a glumit Theo
 
SURSA: VIVA.RO